Hupsista, Avril Lavignen rinta pullahti esiin kesken kuvausten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Avril Lavigne sai äskettäin oman tähtensä Hollywood Boulevardin Walk Of Famelle. Hän meni lunastamaan tähtensä pukeutuneena samaan huppariin kuin elämänsä ensimmäisellä matkalla Hollywoodiin. 37-vuotias laulaja teki ensimmäisen levytyssopimuksensa 20 vuotta sitten ja nousi kuuluisuuteen kappaleilla Complicated ja Sk8er Boi.

Nyt Avril on poseerannut kuvauksissa, joissa hänen toinen rintansa pullahti esiin kesken kaiken. Kuva päätyi mukaan poptähden sosiaalisessa mediassa julkaisemalle kuvakoosteelle, mutta sitä ennen rintaa jouduttiin hieman sensuroimaan. Ilman sitä kuva olisi todennäköisesti poistettu hyvin nopeasti kyseiseltä sosiaalisen median alustalta.

Albumeita myytiin yli 40 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Hän ymmärsi ensimmäisen kerran Hollywoodissa käytyään, että ehkäpä hänen oma nimensä olisi joku päivä Walk Of Famen tähdessä. Nyt tämä unelma on toteutunut.