Harry Potter -tähti komediamuusikko Weird Al Yankovicina – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe osoittaa jälleen tänä vuonna olevansa muuntautumiskykyinen näyttelijä. Hän näyttelee lukuisista hittejä parodioivista huumorikappaleistaan tunnettua yhdysvaltaista komediamuusikko ”Weird Al” Yankovicia Weird: The Al Yankovic Story -elokuvassa.

”Weird Al” Yankovicin tyyliin sopivasti Weird yhdistelee muusikon elämänkertaelokuvan lajityyppiin aimo annoksen huumoria. Elokuvassa muun muassa nähdään, kuinka The Knackin My Sharona -hitti muuttuu Yankovicin käsittelyssä makkarasta kertovaksi My Bologna -kappaleeksi. Esimakua elokuvasta saadaan sen tuoreessa trailerissa, jossa mukana on myös Westworld-tähti Evan Rachel Woodin esittämä Madonna.

Weird: The Al Yankovic Story julkaistaan Yhdysvalloissa 4. marraskuuta 2022 Roky Channel -suoratoistopalvelussa. Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin ja missä muodossa elokuva saa ensi-iltansa Suomessa.