Kuulitko jo tämän? Dance Monkey -hitistä metalliversio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen Tones and I -yhtyeen kappale Dance Monkey on soinut useamman vuoden ympäri maailmaa ahkerasti. Nyt kappale on päässyt metallimusiikin monitoimimiehen Leo Moracchiolin käsittelyyn.Norjalainen muusikko ja laulaja Leo Moracchioli on varioinut eri artistien kappaleita Youtubessa. Dance Monkey on saanut messevän metalliverhoilun ja säröä muuallekin kuin tunetettuun lauluun. Kappaleella vierailee laulaja Hannah Boulton ja kitaristi Rbea Massaad.

Alkuperäinen Dance Monkey on noussut yli 25 maan singlelistan ykköseksi. Elektropoppibiisiä on kuunneltu pelkästään Spotifyssa 2,65 miljardia kertaa tämän jutun kirjoittamisen aikaan. Toisin sanoen kyseessä on monelle erittäin tuttu kappale, jonka tunnistaa myös varioiduista cover-versioista helposti.