Reino ja Maria Nordin muuttavat pois Suomesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva näyttelijä ja laulaja Reino Nordin on viime vuosien aikana julkaissut useita hittejä, joita on kuunneltu kymmeniä miljoonia kertoja. Mies panee keikkailun talven ajaksi tauolle ja suuntaa perheineen etelän lämpöön.

– Tiedotusluontoista asiaa: on tullu aika laittaa kesä ja pari muutakin kesää pakettiin keikkojen osalta ja vähän kaiken muunkin. On aika pysähtyä ja purkaa ja rakentaa uutta taas ihan nollasta. Me muutetaan talveks pois suomesta ja seuraavan kerran sit lavoille keväällä (kenties kirkkoihin joulun alla). Uus albumi on melkein valmis ja saatte kuulla siitä lisää pian. Somet varmaan laulaa aikalailla jostain missä on vähän enemmän valoa 😅✨kiitos kun kuuntelet. Kiitos kun kävit keikoilla. Kiitos kun olet, Reino Nordin kirjoitti.

Perhe on etsinyt aiemmin talvikotia muun muassa Mallorcalta. Hän on naimisissa arkkitehti Maria Nordinin kanssa. Perheellä on neljä lasta. Reino Nordin on esiintynyt myös tunnetuissa suomalaisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa.