Bella Hadid nautti täysin rinnoin vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Taannoin ystävänpäivän kunniaksi supermalli jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän poseerasi kameralle Victoria’s Secretin alusvaatteissa.

Tällä kertaa Bella poseeraa vauhdikkaissa kesätunnelmissa, kun hän on saanut alleen ohjaustangolla varustetun suppilaudan. Samalla mallikaunotar lekotteli selällään suppilaudan päällä auringosta nautiskellen.

Bella Hadid oli taannoin otsikoissa myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Huippumalli paljasti olleensa ilman alkoholia puolen vuoden ajan, ja paljasti päättäneensä lopettaneensa juomisen toistaiseksi. Tähden mukaan hän pelkäsi kontrollin menettämistä alkoholin käytön vuoksi.