Mikä peppuparaati! DJ-kaunotar sykähdytti ystävineen jahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee ajoittain kuviaan.

Kuvankaunis ja upeavartaloinen DJ Madds on nyt suunnannut nautiskelemaan merellisestä tunnelmasta huvijahdille yhdessä ystäviensä kanssa. Kuvissa näkyvän peppuparaatin perusteella ystävät olivat niin ikään mallinmitoissa olevia kaunottaria, joien vartaloita kelpaa esitellä myös someseuraajille.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.