Elsa Hosk pulahti uimaan ohuessa t-paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äitinsä puolelta suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Äskettäin Tukholmassa vähissä vaatteissa sadekelin vuoksi hotellihuoneessaan poseerannut supermalli on nyt julkaissut seuraajilleen näyttävää kuvamateriaalia, jossa kaunotar nähdään pulahtamassa uimaan valkoisessa ohuessa t-paidassa, joka tietenkin paljasti sisältönsä kuvaajalle.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.