Tuukka ja Olga Temonen: Avioliitossa jo 14 vuotta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Apulanta-yhtyeen entinen jäsen ja nykyään ohjaajana sekä käsikirjoittajana työskentelevä Tuukka Temonen on ollut 14 avioliitossa vaimonsa, näyttelijä, ohjaaja ja yrittäjä Olga Temosen kanssa. Pariskunta on juhlinut erityistä juhlapäivää Tuukan järjestämän yllätyksen merkeissä.

– asta 14 vuotta naimisissa! Yhtään ei ole ollut tylsää, hän se vaan sykähdyttää ja yllättää edelleen. Tänään Tuukkis toi mut Heinolaan, Olga Temonen kirjoittaa Instagramiin.

Pari on ilmeisesti vieraillut Kumpeli Spa -kylpylässä hemmotteluhoidoissa. Tuukka on julkaissut omassa profiilissaan vaimoaan ylistävän kirjoituksen, johon heidän upea ja rakkaudentäyteinen liittonsa kiteytyy.

-Tavattiin vuonna 2003. Olit musta järjettömän hyvän näköinen, hauska, kiehtova, älykäs ja täysin mun ulottumattomissa, Tuukka Temonen kirjoittaa.

– Mut sit maailmankaikkeuden hyvät rakkauden haltijat puuttuivat peliin ja ihmeiden kautta meistä tuli pari. Tänään me ollaan oltu 14 vuotta saman nimisiä ja se on musta edelleen maailman ihanin juttu. Edelleenkään en tajua miksi sä haluut olla mun kaa, mut hyvä, että haluut niin.

– Sä ja mä forever!, hän kirjoittaa sydänemojien kera.