Liedellä lojunut vaate syttyi palamaan Mikkelissä

Koti & Asuminen Ohhoh! · Tim Isokivi

Keittiön liesien kanssa on syytä olla tarkkana. Päälle unohtunut liesi voi nimittäin olla paloturvallisuusriski, mikäli sellaisen päälle sattuu päätymään helposti syttyvää materiaalia. Mikkelissä todistettiinkin tiistaina päällä olleesta liedestä aiheutunut läheltä piti-tilannetta.

Päälle jääneellä liedellä ollut vaatekappale syttyi palamaan tiistai-iltana Mikkelin Pietarinkadulla. Palosta syntyi sankkaa savua, joka levisi asuinhuoneeseen ja pian myös rappukäytävälle saakka. Paikalla olleet siirsivät vaatteen pois liedeltä ja sammuttivat sen.

Länsi-Savo -lehden mukaan paikalla olleet auttoivat myös huoneessa tapahtumahetkellä olleen henkilön ulos. Pelastuslaitos sai hälytyksen tapauksesta tiistaina kello 23:40. Paikalle saapunut pelastuslaitoksen yksikkö varmisti palon sammuneen ja savutuuletti tilat.