Mitä ihmettä? Jason Momoa ajoi pitkät hiuksensa: ”Tässä uusille aluille”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Game of Thronesista ja Aquaman -elokuvasta tunnettu näyttelijä Jason Momoa on totuttu näkemään julkisuudessa pitkähiuksisena. Nyt tähti on kuitenkin yllättänyt faninsa vaihtamalla tyyliään.

Momoa jakoi Instagram-tilillään videon, jossa hänen hiuksiaan ajellaan. Tähti totesi, ettei hän ole tuntenut aikoihin tuulta entisten pitkien kutriensa alla. Ympäristön puolestapuhujana tunnettu tähti otti julkaisussaan myös kantaa kertakäyttömuoviin ja siitä syntyvään jätteeseen.

– Tässä uusille aluille, eiköhän levitetä ”alohaa”. Ollaan parempia suojelemaan maitamme ja meriämme. Meidän täytyy lopettaa kertakäyttömuovien käyttö ja estää sen päätyminen meriin. Muovipullot, muovipussit, pakkaukset, ruokailuvälineet, aivan kaikki, Momoa kirjoitti.

Jason Momoa nähtiin viimeksi valkokankaalla viime vuonna ensi-iltansa saaneessa Dyyni-elokuvassa. Ensi vuonna hän palaa supersankari Aquamanin rooliin Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvassa.