Viimeinkin! Rita ja Aki Manninen saivat Porin talonsa myytyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkikset ja kuntoilualan yrittäjät Aki ja Rita Manninen ovat vihdoinkin myyneet suuren Porissa sijaitsevan omakotitalonsa. Pariskunta on asunut Lempäälässä vuodesta 2020, ja entinen talo on ollut tästä lähtien kaupan.

– Se fiilis kun Porin talo on myyty!, Rita Manninen kirjoittaa Instagramiin julkaisemansa videon yhteyteen.

Talokauppa on ilmeisen onnellinen asia perheelle ja Rita Manninen tanssii videolla. Pariskunta osti hiljattain Porin edustalta oman saaren, joten Mannisilla riittää kiinteistöjä, vaikka yksi niistä onkin nyt myyty.

– Olemme myyneet meidän Porin talon, se on pieni juhlan aihe ja se tuntuu tämän hetkisessä olotilassa hyvältä, Rita Manninen kertoi vielä Instagramin Tarinat-osiossa.