Ensimmäinen asukas häädettiin Big Brother -talosta – oli mukana vain kolme päivää

Big Brother Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Big Brother Suomi alkoi sunnuntaina ja ohjelman konseptia on muutettu aavistuksen verran. Talon ovi käy ensimmäisten viikkojen aikana tavallista useammin ja väkeä häädetään sekä otetaan tilalle ahkeasti.

Nyt talosta on häädetty ensimmäinen asukas.Big Brother -talon jätti taakseen Marko. Kilpailija joutui häätöäänestykseen Diyanan ja Kirsin valitsemana. Markoa vastaan olivat Reeo ja Heidi. Marko sai yhdeksän ääntä häätöäänestyksessä.

– Kaikki on hyvin, Marko sanoi asukkaille talosta poistuttuaan.

Marko on kahden lapsen Suolahdella asuva isä. Nuorten ohjaajana työskentelevä 34-vuotias mies kunnioittaa maalaisjärkeä ja perinteisiä arvoja. Tämä ei kaiketi uponnut talon asukkaiden pirtaan.