Viki ja Köpi saivat uuden ohjelman – suora lähetys arkisin tiistaista torstaihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositut Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio lopettivat kesällä pestinsä YleX-kanavan aamujuontajina. Viki ja Köpi eivät ole kuitenkaan poissa äänestä kauaa, sillä he saavat lokakuussa uuden ohjelman.

Viki ja Köpi Show -ohjelmassa juontajat käyvät jälleen läpi maailman ilmiöitä omasta näkökulmastaan. Lähetysten sisältö koostuu vaihtelevista ohjelmasioista, joiden joukossa on sekä YleX aamusta tuttuja vetonauloja että uusia kujeita. Uudessa toiminnallisessa studiossa yleisö on aikaisempaa enemmän läsnä.

– Vieläkin rennompi meininki, erilaisia vieraita ja varmasti myös sellaisia sisällöllisiä ulottuvuuksia, mitä ei koskaan radiossa päästy tekemään, Viki hehkuttaa Ylen tiedotteessa.

Yleisö pääsee osallistumaan keskusteluihin myös WhatsAppin kautta. Viki ja Köpi Show -ohjelma alkaa 4. lokakuuta. Ohjelma on nähtävissä arkistin tiistaista torstaihin sekä suorana kello 13-15 että jälkikäteen Yle Areenassa.