Anastasia Karanikolaou sänkykuvissa: ”Kauniita unia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median julkkistähti Anastasia Karanikolaou on 23-vuotias Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Nyt Stassie poseeraa kuvakoosteessaan sängyllä sinisissä alusvaatteissa. Kuviensa yhteydessä hän toteaa lyhyesti ”Kauniita unia”. Sometähdet takapuoli on päässyt myös oikeuksiinsa kuvissa, joten miesten varaukseton huomio on ollut taattu.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.