Bella Hadidin bilemekko paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Taannoin ystävänpäivän kunniaksi supermalli jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän poseerasi kameralle Victoria’s Secretin alusvaatteissa.

Nyt Bella on hemmotellut sosiaalisen median seuraajiaan kuvakoosteella, jossa hän muun muassa poseeraa tyylikkäässä vihreässä mekossa. Sen yläosa tosin paljasti sisältönsä lähes kokonaan, kun alla ei ollut perinteiseen tapaan rintaliivejä.

Bella Hadid oli taannoin otsikoissa myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Huippumalli paljasti olleensa ilman alkoholia puolen vuoden ajan, ja paljasti päättäneensä lopettaneensa juomisen toistaiseksi. Tähden mukaan hän pelkäsi kontrollin menettämistä alkoholin käytön vuoksi.