Children of Bodom saa oman baarin ja saunan Espooseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen metalliyhtye Children of Bodom avaa oman ravintolan ja saunan Espooseen. Bodom Bar & Sauna koostuu baarista ja kolmesta saunasta. Se toimii samalla myös Bodom-aiheisena museona.

– Kaikkihan haaveilevat aina oman paikan perustamisesta, emmekä me ole olleet siinä ikinä poikkeus. Bodomin uran loppusuoran häämöttäessä tätä haavetta alettiin miettiä enemmän tosissaan, yhtyeen jäsenet kertovat tiedotteessa.

– Haaveeseen tarttumista vauhditti se, että vuosien kiertämisestä meille on jäänyt varasto täyteen tavaraa. Tavaraa, jota on käytetty kiertueilla ja jota ilman keikat ei olisi tapahtunut sellaisina kuin ne tapahtui.

Children of Bodom -baari avataan Espooseen, sillä yhtye perustettiin juurikin kyseisessä kaupungissa. Hankkeessa ovat mukana yhtyeen jäsenet Henkka Seppälä, Jaska Raatikainen ja Janne Wirman sekä edesmenneen Alexi Laihon kuolinpesä. Bodom Bar & Sauna avataan 10. syyskuuta metropysäkin läheisyyteen, mutta tarkempi sijainti paljastetaan myöhemmin.

Children of Bodom tiedotti myös yhtyeeseen liittyvästä valokuvanäyttelystä. Strikes and Gutters, Ups and Downs -näyttely on esillä Espoon Kulttuurikeskuksessa 6.-30. lokakuuta 2022.