Mies kadotti vihkisormuksen 17 vuotta sitten – lopulta uimari teki huikean löydön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Noel Nissen kadotti vihkisorumuksensa vuonna 2005, luuli hän hukanneensa sen lopullisesti. Taannoin miehen korviin kantautui kuitenkin yllättäviä uutisia. Kadonnut sormus oli löytynyt.

Uimari löysi Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitsevasta Pentictonin kanavasta sormuksen, jonka hän toimitti poliisille. Poliisi alkoi etsimään sormuksen omistajaa, ja lopulta tieto asiasta kantautui Nissenin appiukon korviin. Nissenin yllätykseksi sormus vaikutti olevan juuri se koru, jonka hän oli hukannut 17 vuotta aiemmin.

– Olimme olleet lauttailemassa ystäviemme kanssa kanavassa. Kun olimme palaamassa autollemme, tajusin sormukseni kadonneen, Nissen kertoi CBC-uutissivustolle.

Nissen osti lopulta kadonneen sormuksen tilalle uuden. Hän yllättyi 17 vuotta vedessä olleen alkuperäisen sormuksen hyvin säilyneestä kunnosta. Kaiken lisäksi sormus löytyi sopivasti Nissenin ja hänen vaimonsa 20-vuotishääpäivän tienoilla.