Heidi Klum mallityttärestään: ”Huippumalli jo kohdusta tullessaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Heidi Klumin kuvankaunis tytär, Leni Olumi Klum, on aloittelemassa uraansa mallina. Äitinsä mukaan 18-vuotias Leni on ollut malli pienestä pitäen ja osaa alan metkut kuin pidempäänkin catwalkilla kävellyt kaunotar. Lenin biologinen isä on italalainen liikemies Flavio Briatore, mutta laulaja Seal adoptoi hänet vuonna 2005 mentyään naimisiin Heidi Klumin kanssa.

– Leni on elänyt ja hengittänyt mallimaailmaa siitä lähtien, kun hän tuli kohdusta. Hän ei koskaan tarvinnut neuvojani. Hän on valmis. Hän on aina ollut valmis, Heidi Klum kertoi HollywoodLifen haastattelussa.

Leni on aloittelemassa mallin uraansa. Hän on esiintynyt catwalkeila ja pääsi äsken Saksan Harper’s Bazaarin kansikuvaan. Heidi Klumilla ja Sealilla on myös 12-vuotias Lou-tytär sekä 15- ja 16-vuotiaat pojat Johan ja Henry.