Kamaralli-peli myös aikuisille – tässä ei taatusti tule tylsää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lahjatavaraliike Firebox tuo iloa ja valoa ihmisten elämään erilaisten hupituotteiden muodossa. Esittelemme nyt pakkauksen, jonka avulla voi järjestää kakkarallin kaveriporukalla. Kyse on muovailuvahasetistä, johon kuuluu joukko vieterillä toimivia jalkoja.

Setissä on ideana muovailla muovailuvahasta kakka. Sen jälkeen köntsälle asennetaan pakkauksen mukana tulleet jalat. Kun kaikkien pökäleet ja läjät ovat valmiina, asetetaan ne pelilaudalle lähtöasentoon. Voittaja on hän, kenen kakka saavuttaa maalilinjan ja siellä olevan vessanpöntön ensimmäisenä.

Jos tämä kaikki kuulostaa mielestäsi lapselliselta, niin hyvä. Nykymaailma tarvitsee enemmän hauskuutta ja kakkahuumoria. Lisäksi ihmiset pääsevät testaamaan luovuuttaan sekä insinööritaitojaan muovaillessaan ergonomisesti sulavan kakkapökäleen kilpailuun. Setti on viralliselta nimeltään Poop Racers Game.