Lottie Mossin video puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin brittikaunotar Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mutta nykyisin hän voi jo paremmin.

Tällä kertaa Lottie nähdään somevideolla, jossa hän keikistelee sängyllä erittäin paljastavassa asussa. Videon perusteella lienee rajatapaus näkyykö kuvissa jo hieman liikaa paljasta pintaa. Ainakin vielä video on saanut olla somepalvelussa.

Taannoin Lottie Moss kertoi pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.