Demi Rose festareilla lähes alastomana – näinkin voi ilmeisesti juhlia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Demi julkaisi jo aiemmin itsestään kuvia, joissa hän poseerasi Burning Man -festareilla, jotka ovat vetäneet puoleensa suuren määrän julkkiksia ympäri maailmaa. Rose juhli kuvien perusteella erittäin niukassa asussa, joka ei peittänyt juuri mitään.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.