Hotellissa valmistettiin kaikkien aikojen Negroni-cocktail – yli 600 litraa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Klassikkococktail Negroni on yksi kaikkien aikojen suosituimmista drinkeistä. Italialaislähtöinen drinkki koostuu ginistä, makeasta vermutista ja Camparista. Sitä nautitaan tyypillisesti niin illanvieton aikana kuin ruokailunkin yhteydessä.

Nyt Thaimaan Bangkokissa sijaitseva Kimpton Maa-Lai -hotelli on noussut otsikoihin maailman suurimman Negronin ansiosta. Hotellin baarimikot valmistivat jopa 630 litran cocktailin. Se julistettiin Guinnessin ennätystenkirjan toimesta maailman suurimmaksi Negroniksi.

Baarimikot kaatoivat litrakaupalla giniä, vermutia ja Camparia 1,7 metrin korkuiseen astiaan valmistaakseen drinkin. Aikaisempi maailmanennätys kuului 504 litran cocktaililille. Ennätyksen virallistamiseksi hotellin täytyy tarjoilla cocktail kokonaisuudessaan tulevien muutaman kuukauden aikana, uutisoi Bangkok Post.