Nostradamus ennusti kuningas Charlesin luopuvan valtaistuimesta – Harry kuninkaaksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikoinaan koko eläminen niin viljelyineen kuin terveydenhoitoineen toteutettiin astrologian neuvojen tai taivaankappaleiden liikkeiden mukaan. Ymmärrettiin, että planeettojen keskinäinen vetovoima ja energia vaikuttaa kaikkeen. 1500-luvun astrologiaa harjoittanut Michel de Nostredamen, joka tunnetaan myös nimellä Nostradamus, on ennustanut Iso-Britannian tapahtumia vuosisatoja sitten.

Tunnettu näkijä ennusti kuningas Charles III:n hallituskaudesta lyhyttä ja suloista. Sen sijaan ennustuksessa kerrotaan, että hänen nuorin poikansa, prinssi Harry, saattaa löytää itsensä valtaistuimelta. Kirjailija ja johtava Nostradamus-asiantuntija Mario Reading kertoo, että Nostradamus ennusti kuningattaren tarkan kuoleman vuoden vuonna 1555 kirjoitetuissa salaperäisissä runoissa.

Reading sanoi vuonna 2014: ”Ennustuksen mukaan kuningatar Elisabet II kuolee noin 96-vuotiaana vuonna 2022.”Kuningas Charlesia kuitenkin kohtaa kansakunnan kauna, mikä alkoi Walesin prinsessa Dianan kuoleman jälkeen. Ennustusten tulkinnan mukaan Charles luopuu kruunustaan ja valtaan astuu mies, joka ei koskaan uskonut nousevansa kuninkaaksi. Reading uskoo, että kyseessä on prinssi Harry.

Nostradamus on ennustanut aiemmin menestyksekkäästi asioita, kuten Hitlerin ja natsipuolueen nousun Saksassa 1930-luvulla. Hän myös ennusti syyskuun 11. päivän terrori-iskut World Trade Centerin torneissa New Yorkissa. Nostradamuksen sanottiin myös ennustaneen, että vuosi 2022 voisi olla vuosi, jolloin robotit ottavat vallan.