Aaron Carter hakeutui vieroitushoitoon – yrittää selättää ongelmat ja saada lapsensa huoltajuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moniongelmainen poptähti Aaron Carter yrittää jälleen kerran hakea apua mielenterveyden häiriöihin ja päihderiippuvuuteen. Mies on pian yksi vuotaa täyttävän pojan isä. Hän erosi lapsen äidistä Melanie Martinista vain muutama viikko synnytyksen jälkeen.

Aaron Carter on vannonut pysyneensä erossa huumeista jo viiden vuoden ajan. Hän haluaa osallistua vieroitushoitoon selättääkseen houkuttimet, jotta voisi saada paremmat mahdollisuudet poikansa huoltajuuden saamiseen. Kyseessä on avohoito. Lapsen huoltajuus on tällä hetkellä Melanie Martinin äidillä, The Sun uutisoi.

Hänellä ja Melaniella on ollut on-off-suhde vuodesta 2020. Pariskunta menetti Prince-nimisen pojan huoltajuuden perheväkivaltasyytöstenjälkeen. Aaron haki helmikuussa poikansa huoltajuutta ja suojelua Melaniea vastaan​. Nyt mies haluaa huoltajuuden kokonaan.