Fanit tyrmistyivät Gwen Stefanin ulkonäöstä – kasvot leikelty tunnistamattomaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Gwen Steafni on saanut runsaasti kummasteluja osakseen esiinnyttyään Late Night with Seth Meyers -ohjelmassa. Nainen markkinoi uutta GXVE Beauty -kosmetiikkabrändiään. Gwen Stefanin ulkonäkö oli kuitenkin se, mikä kiinnitti telelvisiokatsojien huomion.

– En tunnista häntä, ihmiset parahtivat haastattelun nähtyään.

Maallikon silmiin näyttää siltä, että laulaja on käynyt läpi runsaasti kauneusleikkauksia. Hänen kasvonsa ovat pinkeät. Gwen Stefani on tunnettu siitä, että hän pitää huolta lkonäöstään ja omaa säännölliset ulkonäön hoitoon liittyvät rutiinit, mutta nykyinen ulkonäkö on todellakin saanut fanit huolestuneeksi. Monet pelkäävät, että nainen on vieraillut kirurgin veitsen alla liian paljon.

– Odota, kuka helvetti tuo on?, kysyy toinen fani.

No Doubt -yhtyeen laulaja Gwen Stefani on 52-vuotias. Hän teki läpimurtonsa uonna 1995. Naisella on kolme lasta ja hän on nykyään naimisissa country-muusikko Blake Sheltonin kanssa.