Antti Tuisku kulttuurialasta: ”Harvalla enää uskoa päätöksentekijöihin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Antti Tuisku kertoi äskettäin jättävänsä Suomen ja musiikiuransa elämänmuutoksen vuoksi. Tuisku avasi päätöksensä taustoja sosiaalisessa mediassa ja osoitti kritiikkiä hallituksen ylimitoitettuihin koronatoimiin, jotka kriisiyttivät myös kulttuurialaa.

– Koska esimerkiksi tässä maassa kulttuurin ja tapahtuma-alan arvostus on ylipäänsä niin heikkoa ja harvalla alalla toimivalla ihmisellä on enää uskoa päätöksentekijöihin, olen itsekin kaikessa hiljaisuudessa opiskellut itselleni tämän pandemian keskellä toista ammattia, Antti Tuisku kirjoittaa ja kertoo valmistuvansa loppuvuodesta lyhytterapeutiksi.

Jättimäisen Bailantai-stadionkeikan äskettäin vuosien odotuksen jälkeen järjestänyt Tuisku kertoo tunteidensa olevan ristiriitaisia ja olevansa surullinen siitä, että hänelle ja monille muille terapeuteille riittää jatkossa entistä enemmän töitä.

– Ja pahoin pelkään, että tämän maan terapeuttien ovia kolkutellaan myös kultturi- ja tapahtuma-alan ihmisten toimesta, Tuisku toteaa.