Heidi alastomana kokonaisessa kuvasarjassa – kaunis muisto perheelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Montag tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta, mutta nykyisin hänet tunnetaan nimellä Heidi Pratt. Musiikkiurasta haaveileva nainen keskittyy kuitenkin suurimmaksi osaksi olemaan äiti neljävuotiaalle pojalleen Gunnerille ja saamaan perheenlisäystä miehensä Spencer Prattin kanssa.

Nyt Heidi on julkaissut kokonaisen kuvasarjan, jossa hän poseeraa alastomana. Kuvien tarkoitus on esitellä vauvamasua ja äidin vartaloa ennen synnytystä. Siinä kuvakooste onnistuukin mainiosti.

Heidi ja Spencer Pratt olivat jo pitkään avoimesti kertoneet yrittävänsä toista lasta. Vauvan on tarkoitus syntyä joulukuussa. Viime vuonna fanit huomasivat Heidin olemuksen pyöristyneen ja spekuloivat, onko vauvahaave toteutunut. Heidi Pratt kuitenkin kiisti vielä tuolloin raskaushuhut ja kertoi olevansa vain hieman ylipainoinen.