Iron Maidenin Bruce Dickinson saapuu Suomeen – tiedossa hieman erilainen keikka

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen Bruce Dickinson tunnetaan parhaiten heavy metal -yhtye Iron Maidenin laulajana. Pitkän uran tehneen muusikon on paljastettu saapuvan tammikuussa soolokeikalle Suomeen. Tiedossa on kuitenkin hieman toisenlainen esiintyminen, kuin mihin Iron Maiden -fanit ovat ehkä tottuneet.

Bruce Dickinsonin saapuu tammikuussa Helsinkiin osana An Evening With Bruce Dickinson -kiertuettaan. Perinteisen musiikkiesityksen sijaan kyseessä on spoken word -esiintyminen eli puhekeikka. Esiintyminen järjestetään 19. tammikuuta 2023 Helsingin Kulttuuritalolla.

Kaksituntinen keikka on jaettu kahteen osaan. Ensin Dickinson puhuu elämänsä käänteistä humoristiseen tyyliin satiirin keinoin. Jälkimmäisessä puoliskossa Dickinson vastaa yleisön kirjallisiin kysymyksiin. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin Lippupisteeseen 21. syyskuuta alkaen  57,50 euron hintaan.