Winnie Harlow ei kurvejaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kahdeksan vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Kanadalainen Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen hieman poikkeuksellisen ulkonäkönsä ansiosta.

Nyt Winnie on julkaissut New Yorkista verkossa kuvasarjan, jossa hän poseeraa muhkeassa iltapuvussa, jonka etumus on kuitenkin hänen povelleen hieman turhan niukka. Winnien povi on nimittäin pullahtaa esiin asusta hetkellä millä hyvänsä, joten hän sai varmasti olla illan varuillaan asunsa puolesta.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.