Kadonnut kissa palasi kotiin – soitti itse ovikelloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ovikellon soiminen keskellä yötä voisi säikäyttää kenet tahansa, mutta erään yhdysvaltalaisen perheen tapauksessa oven takana odotti iloinen yllätys. Perheen kadoksissa ollut lemmikkikissa hämmästytti omistajansa toden teolla soittamalla itse ovikelloa.

New Yorkin Long Islandilla asuvan Stefanie Whitleyn 8-vuotias kissa Lily oli kadonnut pian perheen muuton jälkeen. Kissa ehti olla kadoksissa neljän päivän ajan, ja Whitley pelkäsi ettei hän näkisi rakasta lemmikkiä enää koskaan. Eräänä yönä tapahtui jotain yllättävää ovikellon soidessa.

Perheen yllätykseksi Lily-kissa näkyi ovikellokameran videosyötteessä. Video paljasti kissan painaneen ovikelloa omalla tasullaan. Kissa on People-lehden mukaan sittemmin oppinut pääsevänsä sisälle ovikellokameran avulla.

– Lily saapuu aina takaisin samalla tavalla. Se hyppää kameran edessä olevalle kaiteelle ja alkaa naukumaan minua paikalle, Whitley kuvaili.