Mikä poseeraus! Erika Vikman kiitti faneja uhkealla kuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Erika Vikman julkaisi 9. syyskuuta uuden Kateus-kappaleensa, joka on tulevan Kikka!-elokuvan tunnuskappale. Elokuva kertoo tamperelaisesta laulajasta Kirsi Sirénistä, joka tunnettiin paremmin taiteilijanimellään Kikka.

Erika Vikmanin mukaan Kateus-kappale kertoo siitä, kuinka tärkeää on uskoa itseensä ja omaan voimaan kateuden, juorujen, säälin ja selkään taputtelijoiden maailmassa. Nyt kappale on noussut Suomen Top 50 -listalle ja sen kunniaksi Vikman julkaisi faneilleen sekä kiitokset että rintavan poseerauksen.

– Kun minulta pyydettiin laulua Kikka-elokuvaan, en epäröinyt hetkeäkään. Tiesin, että tämä kunniatehtävä kuuluu minulle. Kikan vaikutus näkyy ja kuuluu musiikissani. Näen hänet edelläkävijänä ja feministisenä tienraivaajana, joka on saanut ansaitsemansa kunnioituksen vasta nyt. Teimme tämän voimabiisin, joka sopii yhtälailla minun kuin Kikankin elämään, Vikman paljasti tiedotteessa.

Kikka!-elokuvan on ohjannut Anna Paavilainen ja käsikirjoitanut Maarit Nissilä. Kikkaa elokuvassa näyttelee Sara Melleri, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Elena Leeve, Aku Hirviniemi sekä Martti Suosalo. Elokuva saa ensi-iltansa 12. lokakuuta 2022.