HS: Lippupisteessä kovia ruuhkia – näin johto kommentoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronarajoitusten väistyttyä erilaisten yleisötapahtumien määrä on jälleen kasvanut merkittävästi. Samalla lippukaupoissa käy tavanomaista vilkkaampi kuhina, ja jonotusajat ovat venähtäneet pitkiksikin.

Lippupisteessa on ollut Helsingin Sanomien mukaan ruuhkaa kesästä lähtien. Asiakaspalveluun soittavia varoitetaan heti alkuun mahdollisesti pitkiksi venyvistä jonotusajoista. Kellonajasta riippuen jonotusaika voi olla puolesta tunnista tuntiin.

Lippupisteen toimitusjohtaja Ari Palhamon mukaan ruuhkaa ovat aiheuttaneet esimerkiksi tapahtumien peruuntumiset ja siirrot. Esimerkiksi Swedish House Mafia ilmoitti taannoin Nokia-areenalle suunnitellun esiintymisensä peruuntuneen. Myös parhaillaan käynnissä oleva asiakaspalvelujärjestelmän uudistus on ruuhkauttanut palvelua.

Joidenkin asiakkaiden kohdalla lippujen saaminen on viivästynyt oston jälkeen. Jos lippuja ei ala näkymään maksusta huolimatta, on kyseessä Palhamon mukaan verkkokauppavirhe. Lippupisteen ruuhkien luvataan helpottavan asteittain syksyn aikana.