Kaikkien aikojen baarikierros – mies vieraili 67 pubissa 24 tunnissa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pubikierrosten maailmanennätys on jälleen rikottu. Englantilainen Nathan Crimp vieraili taannoin yhden vuorokauden aikana peräti 67 eri pubissa.

22-vuotias Crimp päätti ottaa tavoitteekseen rikkoa viime kesänä tehdyn ennätyksen, jossa Gareth Murphy vieraili 56 pubissa 10 tunnin aikana. Crimp päätyi asioimaan 67 Englannin Brightonissa sijiatsevassa pubissa noin 17 tunnissa. Hänen seuranaan oli kaksi ystävää.

– Suunnitelmana oli yrittää pysyä selvänä ensimmäisten 25 pubin ajan. Se kuitenkin epäonnistui jo 15. pubin kohdalla. Suunnitelmat piti laittaa uusiksi, yritin juoda alkoholia yhdessä ravintolassa ja alkoholittomia juomia toisessa pitääkseni tasapainon yllä, Crimp kuvaili Liverpool Echo -lehdelle.

Guinnessin ennätystenkirjan sääntöjen mukaan Crimpin piti juoda jokaisessa pubissa vähintään yksi juoma ja ottaa tempauksestaan talteen todistusaineistoa, kuten kuitteja ja silminnäkijöiden todistuksia. Miehen mukaan haastavinta baarikierroksessa oli jatkuva vessassa käyminen. Siihen kului Crimpin mukaan merkittävä osa ennätykseen käytetystä ajasta.