Sandra Kubicka on tulikuuma biksukaunotar – rantaposeeraus vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Sandra Kubicka on ollut jo vuosia nousemassa julkkiskaunotarten A-sarjaan, mutta jostain syystä puolalaisen läpimurto on antanut odottaa itseään. Perheenäitinä Sandra on taatusti eräs maailman kuumimmista, ja myös sosiaalisessa mediassa hänen suosionsa on ollut jo pitkään kasvussa.

Tällä kertaa kuvankaunis perheenäiti on päässyt poseeraamaan näyttävästi aurinkolomalle, jossa hän keikistelee kameran edessä hyvin niukoissa alusvaatteissa – ja samalla palvoo aurinkoa rantamaisemissa.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.