Video: Urheilijat pakenivat liikuntahallista maanjäristyksen iskiessä

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Taiwanin rannikola tapahtui sunnuntaina 18. syyskuuta voimakas maanjäristys. Järistyksen voimakkuus oli 6,9. Se aiheutti tuhoja muun muassa Taiwanin pohjoisosassa sijaitsevassa Taoyuanin kaupungissa.

Maanjäristys keskeytti Tayoanissa sijaitsevassa liikunta olleiden urheilijoiden sulkapalloharjoitukset karulla tavalla. Järistyksen seurauksena urheiluhallin katto nimittäin romahti. Tilanne ikuistui valvontakameran ansiosta videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina sosiaalisessa mediassa.

Videolla nähdään, kuinka pelaajat pakenevat kiireellä alas romahtavaa kattoa. Kuin ihmeen kaupalla kaikki rakennuksessa olleet selvisivät onnettomuudesta hengissä. Daily Mail -lehden mukaan vain yksi heistä kärsi tapahtuneen seurauksena lievistä vammoista.