Ihmiset muuttavat halpisvodkaa paremmaksi – näin se onnistuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkoholista saa puhtaampaa tislaamisen avulla. Netissä leviää trendi, jossa sosiaalisen median käyttäjät tislaavat halpaa vodkaa vedensuodattimella. Maku muuttuu tärpätistä huomattavasti miedompaan suuntaan.

Luksusvodka maksaa paljon enemmän kuin halpaversio. Vodkan maun parantamista voi suorittaa vedensuodattamiseen tarkoitetun kannun avulla. Normaalisti kannua käytetään veden epäpuhtauksien poistamiseen, mutta se toimii myös paremman alkoholijuoman valmistamisessa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vedensuodatinkannua käytetään alkoholin epäpuhtauksien poistamiseen. Kerroimme taannoin Lifehacker-kanavan tutkijoiden testistä, jossa kaadettiin halpaa ja pistävän makuista vodkaa Brita-vedensuodatinkannun läpi. Kävi ilmi, että suodatettu vodka maistui pehmeämmältä ja parempilaatuiselta kuin suodattamaton. Vedensuodatinkannu poistaa vedestä epäpuhtauksia, klooria ja kuparia.

@callmebelly you brita get yourself a brita 👀 #lifehack #lofehacks #brita ♬ Famous piano songs for comedy and cooking programs – moshimo sound design