Brittien lihavin mies uhkaili sairaanhoitajia: ”Soitan poliisit jos en saa limonadia”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ison-Britannian painavin mies, 32-vuotias Jason Holt, on ilmaissut mielipahansa, kun hänen juomistaan on rajoitettu päivittäin 1,5 litraan. Tämä tarkoittaa, että mies ei saa nauttia enää kolmea litraa limonadia päivässä entiseen malliin.

Jason Holt joutui kesäkuussa sairaalahoitoon, kun hänen elintärkeät elimensä alkoivat pettää. Noin 300 kiloa painava mies pokkuroi nyt tiukkoja rajoituksia vastaan. Hän on uhannut soittaa poliisille, koska hoitajat rikkovat hänen ihmisoikeuksiaan. Holt väittää olevansa kuivunut, The Sun uutisoi.

Kesäkuussa Jason kärsi sarjasta miniaivohalvauksia ja hänen epäiltiin saaneen veritulpan hengitysvaikeuksien vuoksi. Mies toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Hänen uskottiin kuolevan, mutta mies selvisi kuin ihmeenkaupalla. Syömishäiriöt luokitellaan mielenterveyden häiriöiksi, jolloin suhde ruokaan ja syömiseen on muuttunut. Holt ei kaiketi ymmärrä, että hoitajat yrittävät rajoituksilla pelastaa hänen henkensä.