Detur peruu kaikki loppuvuoden matkat – tutut syyt taustalla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Koronalla ja Ukrainan sodalla perustellaan nykyään kaikki taloudelliset epäonnistumiset. Niin on tehyt myös matkatoimisto Detur, joka on ollut jo pitkään vaikeuksissa. Kerroimme äsken matkayhtiöltä reissun ostaneiden tuskasta muun muassa Turkissa ja Kreikassa.

– Liiketoiminta on vaikeutunut ja johtanut uudelleenkäynnistyksen tarpeeseen terveen yrityksen varmistamiseksi. Detur on siksi päättänyt tarkistaa toimintansa ja käynnistää sen uudelleen uudella pääomalla, Detur tiedottaa.

Kaikki kauden 2022 matkat perutaan. Tieto Deturin ongelmista levisi eilen, kun ulkomailla olleet turistit saivat hotelleilta maksupyyntöjä. Heitä ei päästetty huoneisiin tai tarjoiltu ruokaa, koska Detur oli jättänyt maksut maksamatta.