Khloé Kardashian esitteli uuden lapsensa televisiossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NBA-tähti Tristan Thompson kaataa naisia kuin maajussi heinää. Mies aloitti aikanaan suhteen rikkaaseen realitytähti Khloe Kardashianiin ollessaan tahollaan toisen naisen kanssa yhdessä. Hän sittemmin petti Khloe Kardashiania useaan eri otteeseen, joista jokainen voidaan luokitella törkeäksi uskottomuudeksi.

Mies petti Khloea jopa silloin, kun nainen oli synnyttämässä pariskunnan ensimmäistä lasta, Trueta. Nyt Khloe on saanut toisen lapsen sijaissynnyttäjän ja Tristanin lahjoittamien siittiösolujen ansiosta. Samaan aikaan, kun Khloe esitteli pienokaista televisiossa, oli Tristan Thompson viettämässä aikaansa OnlyFans-sivustolla mallina tienaavan Juanita JCV:n kanssa, Page Six raportoi.

Kaksikko poistui samasta ravintolasta West Hollywoodissa. Tristan Thompson sai Khloelta kenkää sen jälkeen, kun mies saattoi teksasilaisen kuntovalmentajan raskaaksi. Poika syntyi vuosi sitten. Mies on pettänyt Khloea myös perheystävä Jordyn Woodsin kanssa. Osa uskottomuudesta on voinut jäädä myös julkisuudelta piiloon.