Mies törmäsi autolla lyhtypylvääseen Heinolassa – pitkä puhallus paljasti syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi sai myöhään torstai-iltana ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Kouvolantiellä Heinolassa. Paikalla selvisi, että noin 40-vuotiaan miehen kuljettama henkilöauto oli törmännyt Kouvolantien ja Lusintien risteyksessä valaisinpylvääseen.

Valaisinpylväs oli kaatunut törmäyksen seurauksena tielle tukkien osan ajoradasta. Sairaankuljetusyksikkö tarkasti kuljettajan voinnin ja pelastuslaitos raivasi kaatuneen valaisinpylvään pois tieltä. Poliisin tehtäväksi jäi selvittää onnettomuuden syy.

– Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Miestä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, Hämeen poliisi paljastaa.