Berliinin Barbie lomalla – peppu jumiutui jahdin kävelysiltaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulukiusaajien uhrista uhkeaksi povipommiksi muuttunut Paris Herms käyttää lempinimeä Berliinin Barbie. Hän on keskittynyt viime aikoina Tiktokin sisällön luomiseen. Nyt nainen julkaisi hauskan videon, jolla hän yrittää mahtua huvijahdin näköalatasanteelle kävelemään.

Kävelysilta on kuitenkin niin kapea, että Instagram-mallin muhkea takamus ei ole mahtua kaiteiden väliin. Nainen tepastelee pienissä biksuissa ja nauraa tilanteelle. Hän on osoittanut omaavansa hyvän huumorintajun, vaikka jakaa kotimaassaan Saksassa ihmisten mielipiteitä.

Osa ylistää rohkeaa ja näyttävää naista oman polkunsa kulkemisesta ja siitä, että hän on juuri sellainen kuin itse haluaa olla. Toiset puolestaan haukkuvat häntä netissä ja parjaavat minkä ehtivät etenkin naisen ulkonäköä.

Paris Herms monesti haistattelee arvostelijoilleen, vihaajilleen ja muille kateellisille ihmisille. Hän on erityisesti erikoistunut twerkkaamaan ja esittelemään takamuksensa muhkeita muotoja, jotka on hankittu medianäkyvyyden avulla.

@real.barbie.of.berlin #fyp #fypシ #türkei #german #funny #funnyvideos #funnyvideo #lustig #lustigevideos #realbarbieofberlin #berlin #bln #urlaub #bikxini #fy #fürdich #fürdichpage #germany #köln #düsseldorf #nrw #frankfurt #tattoo #tattoos ♬ sonido original – Angelina Martinez