Jääkiekon MM-kisat 2023 pelataan Tampereella ja Riiassa – lippuarvonta alkoi

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekon MM-kisat järjestetään ensi keväänä Tampereella ja Latvian Riiassa. Vuoden 2022 MM-kilpailun tavoin lippujen osto-oikeudet arvotaan halukkaiden kesken. Lippujen hinnat ovat vuodelle 2023 hieman laskeneet vuoden 2022 kisoista.

Suomen pelipäivien edullisimmat päiväliput maksavat lapsilta 35 euroa ja aikuisilta 57,50 euroa. Jatkopelien lippujen hinnat alkavat 137 eurosta. Lippuihin voi hakea osto-oikeutta 22. syyskuuta – 12. lokakuuta välisenä aikana.

Osto-oikeuden voittaneet voivat lunastaa lippuna 17. lokakuuta – 11. marraskuuta. Mahdolliset myymättä jääneet liput lasketaan myyntiin kaikille halukkaille 21. marraskuuta, ja yksittäisiä ottelulippuja ilmestyy vielä myyntiin alkuvuodesta 2023.

Nokia Arenassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa esiteltiin myös tulevien kisojen maskotti Spiky, joka on sama kuin vuoden 2021 Latviassa järjestetyissä MM-kisoissa. Jääkiekon MM-kisat alkavat 12. toukokuuta 2023.