Silikonilla pumpattu transdomina kuin millenium-ajan malli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä asuva Ivana Vladislava syntyi poikana, mutta aloitti sukupuolen korjauksen 11-vuotiaana. Hän söi aluksi hormoneja, kunnes turvautui lopulta plastiikkakirurgiaan. Nyt hän on ollut lukuisissa kauneusleikkauksissa, joista useampi on muotoillut pelkästään hänen nenäänsä.

Kolmekymppinen Ivana Vladislava haluaa näyttää muoviselta nukelta ja silikonibimbolta. Hänellä on järisyttävän suuri rintavarustus ja muhkeat huulet. Transsukupuolinen nainen korostaa muotojaan 90-luvun muodilla ja mukailee tyylissään milleniumia.

Hän on hamstrannut aikakauden ikonisimpia vaatteita kotiinsa ja meikkaa edelleen samaan tyyliin kuin takavuosina. Erityisesti nainen on mieltynyt kulmakarvoihin, jotka ovat todella ohuet. Hän on rahoittanut plastiikkakirurgian ja muotivillityksen seksityöläisenä muun muassa dominana toimien.