David Bowien käsin kirjoittamat sanat Starmaniin on myytiin 227 500 eurolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikkolegenda David Bowien käsinkirjoittamat sanat Starman-kappleeseen on myyty Omega Auctionsin huutokaupassa. A4-arkkiin rustattu ja korjattu biisi on kirjoitettu vuonna 1972. Paperi pääsee nyt Australiaan Tasmanialaiseen museoon.

Museum of Old and New Artin kokoelmajohtaja Olivier Varennen on kertonut, että sanat tulevat esille ja parhailleen rakenteilla olevaan näyttelyyn. Paperin vasarahinnaksi tuli lopulta peräti 227.500 euroa. Sanat ovat olleet samalla omistajalla 1980-luvulta lähtien.

Paperi on ollut esillä V and A Museumissa Lontoossa osana näyttelyn David Bowie -kokoelmaa. Starman julkaistiin Bowien viidennellä albumilla nimeltään The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars. Albumi julkaistiin vuonna 1972.