BB-Sofia paljasti – ollut sängyssä kahden suomalaisjulkkiksen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brotherissa on eniten huomiota herättänyt 27-vuotias Naantalista kotoisin oleva transtaustainen Sofia. Yrittäjä on paljastanut työskentelevänsä sosiaalisen median ja DJ-uransa lisäksi myös maailman vanhimman ammmatin parissa. Nyt nainen paljastaa harrastaneensa sänkypuuhia kahden suomalaisjulkkiksen kanssa.

Toinen heistä on Sofian mukaan radiojuontaja Renne Korppila. Sofia on puhunut hänestä aiemminkin. Toisen nimeä hän ei ole suostunut paljastamaan – ainakaan vielä. Muiden asukkaiden ilmeet olivat yllättyneitä, mutta myös innostuneita.

Sofia päätti jo ennen taloon menemistä puhua avoimesti maailman vanhimmasta ammatistaan, josta tienaamillaan rahoilla hän aikoo rakennuttaa itselleen talon. Hän toivoo lisäksi voivansa jatkossa keskittyä nykyistä enemmän DJ-uraansa.

Sinkkuna nykyisin elävä Sofia asuu Englannin Manchesterissa, ja hän on suorittanut Englannissa vaatealan maisteritutkinnon. Itseään hän luonnehtii kiltiksi ja auttavaiseksi. Vahvuudekseen Big Brotherissa hän kertoo nokkeluuden ja älykkyyden.