Kanye West palkkasi Melinda Gatesin asianajajan – hoitaa avioeroa Kim Kardashianista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on palkannut uudeksi lakimiehekseen Robert Stephan Cohenin. Asianajaja on tuttu kuuluisista asiakkaistaan, joista viimeisimpänä on ollut avioeron Bill Gatesin kanssa tehnyt Melinda Gates. Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioeron käsittely on jo alkanut.

New Yorkissa asuva Cohen on saanut työparikseen kalifornialaisen Nicholas A. Salickin. Cohen on ansioitunut avioeroasianajaja. Hänen mukaansa ikävä ja elämää mullistava avioero on hoidettava siten, että asiakas voi jatkaa elämäänsä eteenpäin, TMZ raportoi.

– Asianajajan rauhallinen olemus auttoi minut avioeron yli. Avioerojuristit ovat kuin lääkäeitä oudolla tavalla. Heillä on erinomaiset käytöstavat, he auttavat pahimman yli ja kertovat ymmärrettävästi tilanteesta, 20 vuotta kestäneestä avioliitosta eronnut ja Robert Cohenin itselleen palkannut koomikko Chris Rock kertoi.

Kim Kardashian ja Kanye West käynnistivät avioeroprosessin helmikuussa 2021.