Kylie Jenner estottomassa iltapuvussa – etumus käänsi jokaisen katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Kylie Jenner on herättänyt viime aikoina kritiikkiä elämäntyylillään. Hänen paljastettiin tehneen taannoin Kaliforniassa yksityiskoneella 17 minuutissa matkan, joka olisi autolla 45 minuutissa.

Nyt Kylie on poseerannut poikkeuksellisen näyttävässä violetissa iltapuvussa, jonka yläosa ei ainakaan liikoja peitellyt hänen muhkeita muotojaan. Asuvalinta teki selväksi, että etumus käänsi taatusti jokaisen silminnäkijän katseet. Kuvat löytyvät tästä.

Moni on kritisoinut sosiaalisessa mediassa Jennerin tapaa matkustaa sen ympäristöä kuormittavan vaikutuksen vuoksi. Tähti on suorittanut lyhyitä matkoja yksityiskoneellaan ennenkin. Tähtien koneita seuraavan Twitter-tili Celebrity Jetsin mukaan Jenner esimerkiksi tekoi taannoin Kalifornian sisällä 12 minuutin lentomatkan.