Pasha Pozdniakova treenasi näyttävästi salilla: ”Kaksi päivää 50 Centin keikkaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Hän on siis maailmanlaajuisesti huippusuosittu.

Tampereella äskettäin Blockfesteillä esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent saapuu 2. lokakuuta Helsinkiin ja Pasha on mitä ilmeisimmin suuntaamassa keikalla myös. Nyt hän on nimittäin esitellyt miten hän valmistautuu keikkaan kuntosalilla.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.