IS: Jani Wickholm muutti asuntovaunuun – yrittää elää 500 euron toimeentulotuella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Idolsista suomalaisten tietoisuuteen noussut muusikko Jani Wickholm on joutunut kohtaamaan elämän vähemmän aurinkoisen puolen. Miehen vanha hirsitalo ulosmitattiin ja naisystävä lähti lasten kanssa. Mies yritti elää hetken vuokra-asunnossa, mutta nyt sekin suunnitelma meni mönkään.

Koti löytyi asuntovaunusta. Syynä on se, että mies on yrittäjä, joten hän putoaa sosiaalietuuksien ulkopuolelle. Ainoa vaihtoehto on nostaa toimeentulotukea, mikä on 500 euroa kuukaudessa. Hänen asenteensa on kuitenkin hyvä ja mies antaa kasvot monelle samassa tilanteessa olevalle suomalaiselle. Hän tekee musiikkia edelleen, mutta koti on aiempaa pienempi.

– Minulta ei puutu mitään. Tämä on vain tällainen elämänmuoto tällä hetkellä. Koen meneväni jotakin uutta kohti ja suunta on oikea. Kaikesta huolimatta on hyvä fiilis, Wickholm kertoi Ilta-Sanomille.