Muistatko Indica-yhtyeen? Jäsenet harvinaisessa kuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yli 20 vuotta sitten perustettu suomalainen Indica oli aikakautensa tulokas. Keijuheviä soittaneet neitokaiset näyttivät monelle nuorelle tyyliesimerkkiä siitä, kuinka ollaan samaan aikaan lahjakkaita, näyttäviä, salaperäisiä ja omaa tietä kulkevia. Bändi on tavannut yhteisen illanvieton merkeissä.

– Toivotamme teille mukavaa viikonloppua, Indican sivuilla kirjoitetaan.

Julkaisun yhteydessä on valokuva, jossa poseeraavat kaikki Indican jäsenet, Jonsu, heini, Sirkku, Laura ja Jenny. Yhtye on pitänyt viime vuosina hiljaiseloa.

Vuonna 2004 debyyttialbuminsa julkaissut Indica on kulkenut pitkän matkan teinivuosista aikuisuuteen. Tyttöbändi teki sinfonista metallia ja poprockia yhdistelevää musiikkia vuoteen 2014 saakka. Yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat esikoisalbumin hiteiksi muodostuneiden singlejulkaisut Scarlett ja Ikuinen virta.